Kamper

Kamp 1 | Avinor - Rør-Varme


Rør-Varme sin første kamp ble spilt på en fin kveld med gode forhold. Troppen var på 10 spillere og alt lå til rette for en fest. Forventningene var store. Hvor mye skulle vi vinne? Hvem skulle bli kampens store spiller?

Lite viste vi hva som lå foran oss. Det begynte ganske jevnt i de første minuttene. Men etter hvert skulle det vise seg at det var 10-20 år siden de fleste hadde spilt fotball. Vi kom på bakbena og sprang rundt som noen hodeløse kyllinger. Vi ble regelrett rundspilt og hadde store problemer med å organisere oss. Målene rant inn fra alle vinkler. Det hjalp ikke at de fleste spillerne hadde strekk og knapt greide å bevege seg.

Kampen endte til slutt 19-1 til Avinor og viste at vi har et stort forbedringspontensial. Men ingen sure miner, vi kommer sterkere tilbake.

Lagtroppen:

Amin Jr, Amin Sr, Brakstad, Espeland, Furenes, Hansen, Kanz, Purkis, Soma og Sørnes.

Målskårer: Espeland

R-V Beste: Purkis

Kamp 2 | Rør-Varme - National Oilwell


Det var dårlig vær når Rør-Varme skulle spille sin 2 kamp for sesongen. Regnet høyet ned og det var ganske utriveligt.

Med kampen mot Avinor frisk i minne, så var planen å stramme inn i forsvaret og spille mer forsiktig. Denne planen fungerte delvis.

Det var ganske jevnspilt helt til vi nok en gang mistet hodet og målene kom rendene inn. Vi hadde mange personlige feil som resulterte i nok et stortap. Vi sliter med både kondis og pasninger og gir ballen i fra oss hele tiden. Det fungerer dårlig i Premier League men også på 5`er Herrer divisjonen. Resultatet lyver litt da det egentlig var ganske jevn til tider men 22-2 stod det på dommerens blokk ved kampslutt.


Lagtroppen:

Amin Jr, Amin Sr, Brakstad, Espeland, Hansen, Hereide, Sobolewski og Soma

Målskårere: Brakstad 2

R-V Beste: Brakstad

Kamp 3 | Man Truck & Bus - Rør-Varme


Med 2 tap på de første 2 kampene så hadde vi under oppvarmingen bestemt oss for å trø til i denne. I denne kampen skulle planen fullføres. Vi måtte bli bedre på å organisere oss og prøve å spille enklest mulig. Mistet vi ballen så skulle den gjenvinnes.

Det tok nøyaktig 2 min før vi lå under 1-0 og de fleste tilskuerne ( 2 stk ) tenkte at dette ble nok et stor tap.

Men etter kalddusjen så begynte vi å få sving på ting og Barry skåret utligningsmålet som virkelig satte fart på laget. Målene strømmet inn og 1-1 ble til 1-2, 1-3, 1-4, 1-5 og mere mål skulle det bli. Rør-Varme var totalt overlegne og endelig var prestasjonene verdig de fine draktene som vi har. Roger Hereide som har blitt kjøpt inn fra Randaberg VGS viser seg og hver en fin forsterkning. Kenneth Strømø fikk sin første kamp for sesongen og viste også at det bor noe fotball i han. Men alle spillerne viste i denne kampen at de kan hvis de vil og de treningene vi har hatt begynner å vise resultat av. Til tross for stor sjansesløseri slutten ble resultatet 14-2 til Rør-Varme noe vi må være veldig fornøyd med.


Lagtroppen:

Amin Sr, Brakstad, Espeland, Hereide, Kanz, Purkis, Sobolewski, Soma og Strømø

Målskårere:

Espeland 1, Purkis 1, Brakstad 3, Soma 4 og Hereide 5

R-V Beste: Hereide

Kamp 4 | Centrica Energi - Rør-Varme


Med stor selvtillit gjekk vi inn i denne kampen med mål om 3 nye poeng. Laget skulle forsetta med samme taktikk og plan som mot Man Truck & Bus. Kampen var til tider en stillings krig med et lite overtak fra Centrica. 1-0 målet kom etter hvert men igjen så viste Rør-Varme seg fra en positiv side og tok etter hvert over kampen. Til pause var stillingen 3-4 til bortelaget. I pausen ble det diskutert og bestemt at vi skulle forsetta å spille på samme måten. Det klarte vi lenge men etter hvert så gjekk spruten ut og Centrica tok over. Personlige feil begynte å florere og målene rant inn. Arkadiusz Sobolewski som egentlig er spiss sto som en levende vegg i mål men måtte se seg slått til slutt. Sluttresultatet viste 13-6 til hjemmelaget men det var til tider en veldig jevn kamp. Kondisen må bli bedre og er nok hovedgrunnen til at det raknet i slutten. Men gutta viser spilleglede og dette laget vil bli bedre for hver kamp.


Lagtroppen:

Amin Sr, Brakstad, Espeland, Hereide, Kanz, Sobolewski og Soma

Målskårere:

Hereide 1, Brakstad 1, Soma 2 og 2 selvmål

R-V Beste: Sobolewski

Kamp 5 | Rør-Varme - Tannlegelaget


Denne kampen ble først utsatt av Tannlegelaget da de ikke kunne stille lag. Ny dato ble bestemt men vi måtte dessverre avlyse denne kampen pga arbeid. 

Kamp 6 | Rør-Varme - Eni Norge

Vi måtte dessverre også avlyse denne kampen pga jobb situasjonen. Vi håper å komme sterkere tilbake i 2018 da den nye sesongen starter.