Bedriftslag

I Mai mnd 2017 kom vi frem til at tiden var inne for å starte et eget bedriftslag i fotball. Sammen med tidligere ansatte og venner så er vi nå 14-15 mann som skal ta Rør-Varme til store høyder på fotballbanen. I første sesong så blir det 5`er fotball, men håpet er at etter hvert så kan vi stille lag i 7`er serien.

Kampene for 2017

Aman Amin

Kamper: 2
Mål: 0

Han jobber for tiden i firmaet mens han går på skole om kveldene. Dette har han mer eller mindre gjort i flere år nå.

Fotballmessig så har Aman i følge ryktene aldri spilt fotball før, men det er aldri for seint å begynne. Aman har alderen på sin side og det er ventet at han skal stå for mye av løpingen.

Arkadiusz Sobolewski

Kamper: 3
Mål: 0

Arkadiusz ble vi først kjent med gjennom et bemannings byrå. Han var en da i en periode innleid og gjorde sine saker bra.

Etterhvert så skulle våre veier krysses igjen og i 2016 ble an fast ansatt.

På banen liker han best å sammenligne seg med Polens største sønn Robert Lewandowski.

Men så langt har Arkadiusz vist seg som en habil keeper med sin høyde og rekkevidde.

Planen dog er at han etterhvert skal flyttes lengre frem på banen.

Barry Purkis

Kamper: 2
Mål: 1

Because Barry can`t understand Norwegian I will write this in English.

The 50-year old man is now in is 3 period in the company.

He first started to work for us when we rented him from a German company. After a while he started to work directly for us traveling back and forth to Germany where he lived.

After some years away, Barry came back to Norway for good in 2017 and are now our Bas on projects..

On the pitch Barry has proved himself as a good player with experience (remember he is 50) and versatility. He has played as a goalkeeper, defender and midfielder.

Fahim Amin

Kamper: 4
Mål: 0

Fahim kom til firmaet i 2009 og jobber nå som prosjektleder. Han er også HMS ansvarlig.

Han er far til Aman og har også en eldre sønn som har vert innom firmaet tidligere.

Fahim spilte i sine yngre dager på Lura. Han er nå tiltenkt en rolle i forsvar da han ikke liker å løpe noe særlig.

I nye tid så har han vert lagleder for Lura sine smågutter lag og kan nok kommer med taktiske vurderinger gjennom kampene.

Jakob Hansen

Kamper: 2
Mål: 0

Jakob jobber til daglig som betong arbeider men er den offisielle modellen til Rør-Varme. Det er en stilling han har hatt i flere år og trives med.

Han prøver alt av arbeidsklær før dette brukes av oss.

På banen var Jakob skjent som en skytterglad spiller. Det resulterte sjelden i mål men til stor underholdning for publikum.

Jakob er det en kan kalle en potet da han kan spille overalt på banen, men vil nok for det meste spille på midtbanen da han liker seg best der.

Kenneth Strømø

Kamper: 1
Mål: 0

Kenneth jobber for Q-Melk hvor han har jobbet seg oppover i systemet gjennom årene.

En ting som popper opp når Kenneth nevnes er at han alltid er fin på håret. Med en frisør som samboer så er det kanskje ikke så rart.

På banen så forventes det at sleiken skal hjelpe med å få litt kvinnelige supportere etterhvert.

Knut Sandbekken

Kamper: 0

Knut jobber til daglig som regnskapsfører. Dette vil komme til nytte da han er god med tall og kan holde styr på mål og resultater.

Knut hadde sin storhets tid for Klepp i Klepp Cupen for mange mange år siden. Det ble det så mange mål at dommeren som var vill av begeistring spurte den unge Sandbekken om han ikke snart skulle slutte å skåre.

Så langt har Knut vist seg for å være hypokonderen i laget, alltid vondt noe sted. Derfor har det per dags dato ikke blitt noen kamper på den venstre beinte spissen.

Men 2018 kan være året da storskåren slår tilbake.

Kurt Espeland

Kamper: 4
Mål: 2

Kurt har vert i firmaet i 20 år og er nå Daglig Leder.

På banen så var han tidligere skjent for farten sin. Dessverre har den løpt fra han og han står nå igjen med føtter som ikke alltid er på lag.

Men erfaring er noe som ikke forsvinner og blant høydepunktene så kan nevnes at han har vunnet Premier League og Champions League flere ganger med Gateshead og Newcastle på FM.

Før du blir mektig imponert så kan det nevnes at FM ett fotball spill.

Men Kurt har faktisk spilt mot Newcastle i en alder av 39 år, dessverre ble det ingen proffkontakt.

Kurt Soma

Kamper: 4
Mål: 6

Kurt var innom Rør-Varme da han var "between jobs" tidlig på 2000 tallet. Nå har han en leder stilling på Nortuna.

Kurt er en kar som alltid er blid og glad som igjen smitter over på andre. Han er også veldig god til å snakke for seg og kan nok med det greie å få dommeren på vår side.

Han liker seg best som spiss og har så langt gjort seg fortjent med den plassen med 6 mål på sin første sesong.

Morten Brakstad

Kamper: 4
Mål: 6

Morten jobber i renholds bransjen og det kommer godt med når buret skal holdes rent.

På banen så har Morten vist seg som en taklings villig spiller som jobber hardt for laget. Det har noen ganger nesten resultert i utvisning men så langt har han unngått dette. Morten er venstre beint og har også øye for mål og står etter den første sesongen med 5 mål.

Roger Hereide

Kamper: 3
Mål: 8

Roger jobber som adjunkt på Randaberg VGS.

Han er en venn av Morten og Fahim og ble også speidet på av Morten før han omsider kom til Rør-Varme. Roger er utvilsomt den store teknikeren i laget og er per dags dato toppskårer med 8 mål.

Roger var ikke med på den første kampen men har glidd rett inn i miljøet. Roger hadde sin storhets tid i Havørn på sine yngre dager og har blitt en viktig brikke for Rør-Varme med sine lange raids langs siden.

Sebastian Kanz

Kamper: 3
Mål: 0

Sebastian var innom firmaet i 2010 da han var utplassert i en periode.

Han viste allerede da at det er en gutt med guts og ståpåvilje. Han er i slekt med sjefen så det kom jo egentlig ikke som noen bombe. Sebastian har fått tilbud om å komme tilbake i firmaet men jobber foreløbig som ventilatør.

På fotball banen så forventes det at han tar mye tak på midten og løper og stresser motstanderen.

Sebastian er lagets raskeste spiller.

Terje Kulleseid

Kamper: 0

Terje er en TS gutt.

Men Terjes far var ansatt i firmaet for mange år siden og reiste på mange turer rundt i Norge der han sammen med høvdingen i firmaet monterte varmeanlegg i drivhus.

Nå er stafettpinnen gitt videre til junior.

Terje er en av Klepps A-kjendiser og de fleste vet hvem han er. Er veldig sosial og du har sikkert sett han i gulldress under Nordsjørittene i Thinghaugbakken.

En skade har så langt gjort at Terje står uten kamper, men det forventes at han er klar til 2018 sesongen.

Thomas Sørnes

Kamper: 1
Mål: 0

Thomas har vert i firmaet siden 2015 hvor han begynte som hjelpe arbeider. Etter hvert ble han fast ansatt. Han er en gutt med mange private prosjekter. Alt fra å brygge øl, lage kniver eller få barn med sjefens niese.

På fotball banen så viste Thomas knapt hva en fotball var, men tok i mot utfordringen og viser fremgang. Thomas liker seg best på treningene så langt hvor han noen ganger har vert i det umulige hjørnet når han har spilt som keeper.

Tom Furenes

Kamper: 1
Mål: 0

Tom var i en liten periode innom firmaet i sine yngre dager. Jobber nå som betong arbeider.

Tom hadde i sine glans dager en fryktet venstre fot og spilte for det meste som spiss eller venstre ving. Favoritt tallet er 11 og liker å sammenligne seg mest med tidligere Man Utd stjerne Ryan Giggs. Farten er kanskje ikke som den en gang var men temperamentet er fremdeles til stede.

Øystein Øvrebø

Kamper: 0

Rør-Varme har lenge vert på utskikk etter en keeper og nå er letingen avsluttet. Etter en grundig speiderrapport av Morten så har vi nå kommet frem til at Øystein er mannen som skal prøve å holde buret rent fremover.

Det er ventet at Øysten får sin debut i 2018

Mer om Øystein kommer etterhvert